Porseleinschilder Porcelain Art by THIÉ

Exclusieve kunst, vervaardigd via unieke technieken.

Porselein schilderen is een ontzettend tijdsintensieve vorm van kunst. Het proces vereist een hoge mate van aandacht en véél tijd. Bovendien wordt gewerkt met speciale technieken en afbakmethoden, die nodig zijn om een duurzaam resultaat te bekomen.

Een technisch vernuftig proces

Elke kleur wordt aangebracht met speciale pigmenten. Om een volle rijkheid van kleuren te creëren, worden er tal van lagen aangebracht, die elk individueel worden afgebakken.

Het porseleinen kunstwerk gaat zo wel tot tien keer de oven in, voor een bakbeurt van 800 tot 650 graden. Op het einde van het hele proces, zijn kunst en porselein tot één prachtig geheel versmolten.

porcelain art thie realisatie
porcelain art thie realisatie

Expositie, verkoop en maatwerk

De werken van Porcelain Art by THIÉ kunt u op drie manieren bekijken én aankopen. Zo zijn er exposities gepland waarop u mijn eigen werk en inspiratie kunt bezichtigen bij u in de buurt.

Wanneer u meteen een prachtig cadeau wilt kopen, kunt u een deel van mijn assortiment ook terugvinden in een concept store in Leuven.

Samen rond de tafel

Maar even goed gaan we rond de tafel zitten om te bekijken wat ú het mooist vindt. Porselein schilderkunst is immers een magnifiek cadeau voor geliefden of medewerkers. In het verleden maakte ik immers al:

  • Serviezen op maat
  • Badkamertegels op maat
  • Beelden op maat
  • Prachtige vazen op maat

Verkoop van porselein schilderkunst

Wilt u zelf exclusieve porselein schilderkunst opnemen in het assortiment van uw merk of winkel? Aarzel niet om me te contacteren om de mogelijkheden te bespreken. Dit type kunst is zonder meer een meerwaarde voor lifestyle merken in de culinaire of decoratiewereld.

Contacteer me of bekijk hier mijn portfolio.